You are here:

Rejsningsbesvær – Erektil dysfunktion

Rejsningsbesvær kan ramme mænd i alle aldre og er meget udbredt. 50 % af rejsningsproblemerne skyldes åreforkalkning i de små blodkar, og er således den hyppigste årsag til rejsningsbesvær. Heldigvis er der god hjælp til mænd med rejsningsbesvær (erektil dysfunktion / ED).

Behandlingsmetoden er uden bivirkninger, smertefri, yderst effektiv og kan med fordel benyttes frem for medicin / potensmedicin eller operation.


Få potensen tilbage – effekt efter få uger

En behandling med Fokuseret Shockwave kan genoprette skadet væv og styrker blodgennemstrømningen.

Behandling med Fokuseret Shockwave fungerer ved at sende chokbølger ind i de små blodkar, som forsyner penis. Chokbølgerne fjerner forkalkningerne, som er årsagen til rejsningsbesvær og stimulerer samtidig til produktionen af nye blodårer (processen kaldes angiogenese). Behandlingen giver et forbedret blodomløb til penis, så du bedre kan få og opretholde rejsning.

Shockwave mod Erektil Dysfunktion er videnskabeligt funderet

I en undersøgelse på Regionshospitalet Viborg fik 11 ud af 15 mænd potensen tilbage efter blot 5 behandlinger. Den samlede effekt opnås efter 10-12 uger, da det tager tid for kroppen at danne nye blodkar.


Fordele ved behandling med Shockwave

  • Smertefri behandling uden bivirkninger
  • Mærkbar effekt efter få uger
  • Videnskabeligt funderet med høj effektrate
  • Alternativ til medicin og ubehagelige operationer

Målgruppe

Fokuseret Shockwave er særdeles effektivt til behandling af rejsningsbesvær, der har en fysisk årsag (fx dårlig blodgennemstrømning i og omkring penis). Fokuseret Shockwave kan også være den rette løsning, hvis du oplever, at potensmedicin ikke længere har en effekt.


Sådan foregår behandlingen

Et behandlingsforløb består som minimum af 5 behandlinger med ca. en uges interval. Den enkelte behandling varer ca. 20 minutter.

Med et lille håndholdt apparat påføres chokbølgerne i langsomme bevægelser. Behandlingen er smertefri, men du kan opleve en lettere stikkende fornemmelse i nogle områder.

Vi anbefaler altid, at du ved opstart får en indeldende samtale med en fysioterapeut specialiseret i behandling af impotens, for at afdække, om Fokuseret Shockwave er den rette behandling. Læs om mere om behandling for rejsningsbesvær.

En behandling med Fokuseret Shockwave bør først iværksættes efter besøg hos egen læge. Det er din sikkerhed for at rejsningsproblemerne ikke skyldes andre fysiske problemer eller sygdomme.


Ring for at høre mere

Tlf. 27 83 81 61. 100% diskretion er en selvfølge.

Læs evt. mere på Sundhed.dk.