You are here:

Akuttider

Pludselige smerter, skader eller andre presserende situationer kan kræve akut fysioterapi for øjeblikkelig lindring. Derfor tilbyder vi fleksible akuttider til fysioterapeutiske behandlinger, så du kan få den nødvendige hjælp og lindring til dit akut opståede behov.

Du er i gode hænder

Vores erfarne fysioterapeuter er i stand til at varetage akutte tilstande og smerter, så uanset om du oplever akutte muskelsmerter, migræne eller andre skader, er vi her for at give dig den bedst mulige behandling, hurtigst muligt.
Vi kan kombinere vores ekspertise inden for fysioterapi og akupunktur for at skabe en lindringsplan ud fra vilkårene i akut fysioterapi og en videre behandlingsplan, der passer til dine individuelle behov.

Vi er her for dig, og du kan, hvis det er nødvendigt, modtage akutbehandling udenfor vores normale åbningstid samt om lørdagen.


Priser:

Ved akutkonsultation ydes der ikke tilskud fra Regionen, dvs. du skal/kan ikke bruge en henvisning fra egen læge. Der kan forekomme et tillæg til behandlingen på 50,00 kr. ved behov for f.eks. akupunktur eller appaturbehandling. Ved medlemskab i ’danmark’ ydes der normal tilskud også til akutbehandlingen.  Se alle vores priser her.

Sekretær og Pia Koch tilrettelægger dagens tider ved sekretærens skrivebord

Akut behandling og behandlingsplan

Vi tilbyder akut fysioterapi med en ”akutversion” af samme behandlinger ved akuttider, som vi gør ved almindelig booking. Dog yder vi ikke vederlagsfri fysioterapi i vores akutbehandlinger. Mange klienter finder øjeblikkelig lindring og opnår deres ønskede resultat allerede efter første behandling. Andre kan dog have behov for flere sessioner for at opnå fuld effekt. Akut smertebehandling ved f.eks. bækkenløsning er oftest et led i en længere behandling, hvorimod en forstuvning typisk er et kort behandlingsforløb, selvom det i akutfasen er lige presserende. Det er selvfølgelig ikke et krav, men vi anbefaler, at akuttiden bliver en del af en fremtidig behandlingsplan, da flere behandlinger ofte kan forhindre, at samme situation opstår igen.

Hvordan Fysioterapeuterne Esbjerg kan hjælpe dig ved akutte smerter

Fysioterapi: Vores akutte behandlinger sigter mod at lindre smerter og forbedre din bevægelighed med det samme. Akupunktur: Vores fysioterapeuter kan gennem akupunktur hjælpe med smertelindring og afspænding. Laserbehandling: Vi kan anvende high power laser til laserbehandling af akutte skader. Fysioterapeuterne Esbjerg er også din lokale kilde til akut fysioterapi og behandling.

Akuttider kan udelukkende bookes via telefonisk henvendelse på tlf. 27 83 81 61

Vi bestræber os på at besvare alle opkald, men der kan forekomme tidspunkter i løbet af dagen, hvor vi muligvis ikke kan besvare straks. Indtal da en besked på telefonsvareren, så ringer vi tilbage til dig, så vi i fællesskab kan få lagt en plan for din akutte situation.
For at kunne afhjælpe din situation hurtigst muligt, er det ved akuttider ikke muligt at vælge behandler.