You are here:

Erektil dysfunktion

Rejsningsbesvær (erektil dysfunktion) kan ramme mænd i alle aldre og er meget udbredt. Heldigvis er der god hjælp at hente. Som de eneste i Esbjerg tilbyder vi behandling af rejsningsbesvær med Fokuseret Shockwave (chokbølge).

Behandlingen er smertefri, yderst effektiv og kan med fordel benyttes frem for medicin eller en operation.

Få potensen tilbage – effekt efter få uger

Behandling med Fokuseret Shockwave fungerer ved, at vi sender chokbølger ind i området omkring penis. Chokbølgerne stimulerer produktionen af nye blodkar og fjerner forkalkninger i blodårerne. Du får derved et forbedret blodomløb i og omkring penis, så du bedre kan få og opretholde en rejsning.

Behandlingen er videnskabeligt funderet. I en undersøgelse på Regionshospitalet Viborg fik 11 ud af 15 mænd potensen tilbage efter blot 5 behandlinger. Den samlede effekt opnås efter 10-12 uger, da det tager tid for kroppen at danne nye blodkar.

Fordele

  • Smertefri behandling uden bivirkninger
  • Mærkbar effekt efter få uger
  • Videnskabeligt funderet med høj effektrate
  • Alternativ til medicin og ubehagelige operationer

Målgruppe

Fokuseret Shockwave er særdeles effektivt til behandling af rejsningsbesvær, der har en fysisk årsag (fx dårlig blodgennemstrømning i og omkring penis). Fokuseret Shockwave kan også være den rette løsning, hvis du oplever, at medicin ikke længere har en effekt.

Sådan foregår behandlingen

Et behandlingsforløb består som minimum af 5 behandlinger med 2-5 dages interval. Den enkelte behandling varer ca. 12-15 minutter og foregår altid i et lukket og aflåst rum på vores klinik. Behandlingen er smertefri, men du kan opleve en lettere stikkende fornemmelse i nogle områder. Vi benytter et lille håndholdt apparat og påfører chokbølgerne i langsomme bevægelser.

Pris

Første behandling koster 600 kr., og de efterfølgende behandlinger koster 500 kr.

Det er ofte nok med 5-10 behandlinger for at få potensen tilbage. Derudover anbefaler vi en årlig behandling for at sikre en vedvarende effekt

Bestil tid:

Tlf. 27 83 81 61

Andre behandlinger