You are here:

Indlægssåler

Vi tilbyder tilpassede indlægssåler fra Formthotics, der effektivt forebygger og behandler smerter i fødder, ben, knæ og ryg – selv ved ekstreme belastninger.

Indlægssålerne består af formstøbt skumplast, som vi tilpasser den enkelte fod efter en grundig indledende undersøgelse. Den individuelle tilpasning sikrer langvarig komfort og reducerer udmattelse, da hele din fod støttes og vægt og pres fordeles jævnt. For at sikre, at indlægget passer 100% til dig, gennemfører vi i visse tilfælde yderligere undersøgelser.

Formthotics indlægssåler er blevet brugt af professionelle i sundhedsbranchen i mere end 20 år. Veldokumenterede uafhængige undersøgelser viser, at sålerne mindsker risiko for skader og i en lang række tilfælde reducerer allerede opståede skavanker i fødder, ben og ryg.

Sålerne er af høj kvalitet og koster kun en fjerdedel af prisen på et ”normalt” hårdt indlæg. Sålerne er designet i flere fleksible udformninger, så de kan benyttes i forskellige typer fodtøj – lige fra vandrestøvler, sports- og sikkerhedssko til dagligdags fodtøj og selskabssko.

Kontakt os gerne for at høre mere om indlægssåler som behandlingsform eller få mere information på Formthotic’s hjemmeside: http://www.formthotics.com/

Bestil tid:

Tlf. 27 83 81 61

Andre behandlinger