You are here:

Nmes

Med Nmes (Neuromuskulær Elektrisk Stimulation) er det muligt at benytte el-stimulation i forbindelse med træningen.

El-stimulation har været brugt i mange år, primært til smertelindring. Men med Nmes kan el-stimulation nu også benyttes som træningsform, f.eks. i forbindelse med genoptræning, præstationsfremmende træning eller til behandling af dropfod.

Målgruppe

Nmes er en yderst velegnet behandlingsform for både motionister, eliteudøvere og personer med handicaps.

Eksempler på brug af Nmes:

  • Hvis en person har svært ved at bruge sin hånd efter en blodprop i hjernen, kan Nmes hjælpe til at aktivere musklerne i hånden og nedsætte muskelspasmer.
  • Ved sportsskader kan Nmes sikre en hurtigere og mere effektiv genoptræning, da behandlingsformen kan medvirke til at forbygge tab af muskelmasse, vedligeholde bevægeligheden og styrke skadede muskler. Dette leder generelt til en forkortet rehabiliteringstid.
  • Efter hård træning kan Nmes forbedre kroppens restitution, dvs. lindre muskelømhed.

Sådan foregår behandlingen med Nmes

Til behandlingen bruges et lille apparat, Compex, samt nogle elektroder, der placeres på huden. Via elektroderne ledes en svag strøm ind i muskulaturen og stimulerer til muskulær spænding/afspænding. Det betyder, at man via Nmes kan aktivere en muskel, som kroppen ikke kan aktivere på egen hånd, eller man kan opnå en kraftigere aktivering af en muskel end ved normal træning.

Pris for behandlingen

Kontakt os for priser og mere information om behandlingsformen Nmes.

Bestil tid:

Tlf. 27 83 81 61

Andre behandlinger