You are here:

Rygsmerter

Op mod 80-85 procent af befolkningen har på et eller andet tidspunkt i livet oplevet rygsmerter. 5-10% af dem oplever vedvarende og kroniske smerter og føler sig generet i mindre eller større grad i deres dagligdag – ofte med sygemelding til følge.

Smerter i ryggen er meget almindelige, og kan være skyld i f.eks. nedsat funktion, hold i ryggen, myoser, skæv ryg og lige ryg.

Rigtig mange har tilbagevendende rygsmerter. Ofte handler tilbagefald om livsstilsrelaterede årsager som arbejdsstillinger, belastningsmønstre, inaktivitet eller kropsholdning.

Tilbagefald kan forebygges. Det er videnskabeligt bevist, at fysisk træning forebygger nye rygproblemer.


Behandling af rygsmerter

Et behandlingsforløb kan bestå af manuel behandling, øvelser der styrker og stabiliserer ryggen, vejledning i arbejdsstilling og korrekte løfteteknikker, ledmobilisering og ledmanipulation suppleret med individuel træning.

For et vellykket resultat er det afgørende at holde fast i de gode resultater og træne regelmæssigt i længere tid.


Lad os tag hånd om dine rygsmerter sammen med dig

Vi har mange års erfaring med at behandle smerter i ryggen. Hos Fysioterapeuterne Esbjerg undersøger vi dig grundigt for at finde årsagen til dine rygsmerter. Vi opstiller realistiske mål for, hvordan du når det funktionsniveau, der er vigtigt for dig.

Din træning kan bestå af:

Du kan bestille tid online. Du kan også ringe. Vi står klar til at tage imod dig inden for kort tid.