You are here:

GLA:D – knæ og hoftetræning

GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark. Det er et gennemprøvet, succesfuldt koncept, der benytter et målrettet træningsprogram til behandling af artrose (slidgigt). Konceptet har vundet stor udbredelse i Sverige, hvor erfaringer viser, at operationer for slidgigt i mange tilfælde kan undgås, hvis patienter følger dette program.

GLA:D har siden 2013 været en del af Fysioterapeuterne Esbjergs trænings tilbud.

Målgruppe

Ideelt for alle over 35 år, der døjer med smerter i knæ og/eller hofte. Du er velkommen – både med og uden en diagnose på slidgigt.

Forudsætning for deltagelse

Henvender sig til alle uanset niveau og fysiske form. Din fysioterapeut vil sørge for, at træningsforløbet tilpasses din fysiske formåen.

Forløbet består af:
Individuel indledende undersøgelse på 45 min.

  • Teorilektioner med 2 x 1 times undervisning i slidgigt.
  • Neuromuskulær holdtræning* 2 gange ugentligt i 8 uger.
  • Opfølgende individuel undersøgelse efter 3 måneder.

*Neuromuskulær træning fokuserer på, hvordan dit led med slidgigt belastes. Formålet er at optimere belastningsforholdene i leddet, styrke muskulaturen omkring leddet og på sigt reducere smerter.

Tidspunkt

Se vores træningsprogram.

Pris

Se prisen på holdtræning under Priser og tilskud.

Kontakt os

Mail: mail@esbjerg-fys.dk
Tlf.: 27 83 81 61
 

Læs mere om GLA:D på Danske Fysioterapeuters hjemmeside (nyt vindue åbnes)

"

Jeg er virkelig positiv overrasket! Det her det hjælper jo. Jeg har altid trænet i fitness, så jeg er vant til at træne, men hold op denne træning gør en forskel. Jeg kan mærke, jeg får mindre ondt og kan bevæge mig bedre.

Karin 72 år

Januar 2023