You are here:

Tilskud

Hvis du har fået en henvisning fra din læge, har du mulighed for at få tilskud til din behandling hos os gennem en række ordninger.

Bliver din behandling dækket af en af nedenstående tilskudsordninger, vil vi gerne informeres om dette, første gang du er til behandling.

Tilskud med den offentlige Sygesikring

Da vi har overenskomst med Sygesikringen, kan du med en henvisning fra din læge eller speciallæge få tilskud til din behandling og træning hos os. Det betyder, at Sygesikringen dækker en andel på ca. 40%, som fratrækkes regningen.

Tilskud med Sygesikringen Danmark

Ved lægens henvisning kan du yderligere få tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Hvis du oplyser os om dit medlemskab ved første behandling, kan vi overføre dit tilskud direkte ved betaling (afhængig af din aftale med Sygesikringen Danmark).

Tilskud med Helbredskort

Er du pensionist og har et Helbredskort (tidl. Medicin kort), kan du i visse tilfælde få et tilskud fra din kommune. Tilskuddets størrelse vil fremgå af Helbredskortet, og vi kan i de fleste tilfælde sende regningen på tilskuddet direkte til kommunen. Da kortet fornyes årligt, er det vigtigt, at du fremviser det nye kort ved årsskiftet.

Vederlagsfri fysioterapi

I visse tilfælde, ved udvalgte kroniske lidelser, er det muligt at få gratis (vederlagsfri) fysioterapi, hvor det offentlige dækker hele din behandling. Vederlagsfri fysioterapi ordineres af din læge.

Tilskud med andre forsikringer

Der er i visse tilfælde også mulighed for tilskud, hvis du er dækket af en sundhedsforsikring, f.eks. via din arbejdsgiver, overenskomst, ægtefælle eller en forsikring, du selv har tegnet. Kontakt evt. dit forsikringsselskab, din arbejdsgiver eller fagforening for at høre nærmere om dine vilkår og muligheder for tilskud. Husk desuden at kontrollere om forsikringen er betinget af henvisning fra egen læge.
 
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål vedrørende tilskud til fysioterapi.