Mød vores team

Siden 1992 har vi hjulpet mennesker i alle aldre, også børn, med akutte og kroniske skader samt alle former for handicaps.

Vores klinik tilbyder en hyggelig, tryg atmosfære med moderne faciliteter og professionel service af højeste kvalitet. Vi vægter fagligt og personligt engagement højt og giver os tid til den enkelte for at sikre en effektiv behandling.

 

Pia Koch

Pia Koch

Pia er uddannet på Esbjerg Fysioterapeutskolen i 1993 og ejer i dag klinikken.

Hun har arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut siden 1995 og har stor erfaring med behandling af bl.a knæ, fødder, skulder og albue. Hun har videreuddannet sig inden for konceptet GLA:D træning, akupunktur, kinesio tapening og såler.

Pia har uddannet sig til palliativ fysioterapeut og er tilknyttet Det Palliative Team på SVS, hvor hun arbejder med terminalregistrerede kræftpatienter.

Pia arbejder primært på klinikken og i palliativ regi i hjemmebehandling.

 

Rasmus Olesen

Rasmus Olesen

Rasmus blev færdiguddannet som fysioterapeut i Esbjerg i 2014. Han er i gang med en efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Rasmus har også taget kurser inden for kinesio tapening og akupunktur.

Rasmus arbejder primært på klinikken.

 

Nina Ahler 
Ninna Ahler

Ninna blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2014 i Esbjerg. Hun har derudover gennemført kurser i skulderproblematikker og -diagnoser, problematikker efter kejsersnit, akupunktur samt kinesio tape og er i gang med en efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Ninna har tidligere arbejdet for Filsø Misbrugscenter, en fysioterapeutisk klinik i Aabenraa samt Træning og Rehabilitering i Varde Kommune.

Ninna arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 

mie web

Mie Lampe

Mie blev færdiguddannet fysioterapeut i 2015 i Esbjerg. Hun har taget kurser i akupunktur, inden for behandling af skulder-, kæbe- og fordøjelsesproblematikker, træningskoncepter inden for GLAD, slyngetræning TRX og Fysio Flow.

Mie har tidligere arbejdet med massage og ryghold på anden klinik. Derudover har hun arbejdet med motorisk usikre børn i børnehave samt aktivering og genoptræning af senhjerneskadet borger på et bo- og genoptræningscenter.

Mie arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.


Fysioterapeut Camilla Jørgensen

Camilla Jørgensen

Camilla blev færdiguddannet fysioterapeut i 2016 i Esbjerg. Hun har derudover taget kurser inden for manipulation af nakke og ryg, akupunktur, kinesiotapening og løbestilsanalyse. I 2018 vil Camilla starte en uddannelse til MediYoga-instruktør ved siden af arbejdet i klinikken.

Camilla arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling. Indtil årsskiftet arbejder hun også på kiropraktisk klinik i Kolding. Derefter bliver hun fuldtidsansat hos os. 

 

Gitte Overbeck

Gitte Overbeck

Gitte er uddannet kontorassistent og har været ansat som kliniksekretær siden august 2014. Hun tager imod patienter, passer telefonen og løser praktiske og administrative opgaver. Gitte er på klinikken hver dag : mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 8.00- 14.00 og fredag fra kl 8.00-13.00.

 

Bestil tid online eller på

tlf. 75 13 84 03 

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00 - 18.00
Tirsdag 7.30 - 18.00
Onsdag 7.00 - 17.30
Torsdag 7.00 - 18.00
Fredag 7.00 - 14.00

Weekend og helligdage 
lukket. Tider udenfor
åbningstid efter aftale.

VI STØTTER

Partner