You are here:

Maiken Hansen

Maiken blev færdiguddannet fysioterapeut i 2007 i Esbjerg. Hun har efterfølgende løbende uddannet sig og holdt sig opdateret i hvad der rører sig indenfor den fysioterapeutiske behandling. Hun har blandt andet taget kurser i McKenzie metoden, akupunktur og manipulationsteknikker ved Correction Academy. Senest har hun været på kursus i mandens seksualitet og behandling af erektil dysfunktion.

Hun har stor erfaring med behandling af skulder- og nakkeproblematikker, ryg- og lændeproblematikker herunder iskias problematikker. Maiken har god erfaring med børn bl.a. gennem sit tidligere arbejde på et bosted for børn og unge med forskellige handicap. Hun hjælper også kvinder med graviditets- og bækkensmerter.

Maiken træner funktionelle hold med fokus på at vedligeholde kroppen, og hun giver superviseret træning til hold, der arbejder med puls og styrke som hjælp til selvhjælp mod en god alderdom. En dag om ugen træner hun flere hold i varmtvandsbassin i svømmestadion Danmark.

I år 2018 afsluttede Maiken en kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. Maiken har meget stor interesse i folkesundhed, og kan med denne uddannelse i bagagen varetager en lang række opgaver. Hun deltager bl.a. i kvalitetsgrupper, der arbejder med at sikre kvaliteten i de fysioterapeutiske behandlinger og i den fysioterapeutiske praksis. Hun arbejder ud fra princippet om at patienten selv skal være en aktiv del af et behandlingsforløb, når det er muligt, og giver redskaber til at vedligeholde resultaterne, der skabes gennem behandlingen.

Maiken er et passioneret menneske, og har fokus på, at det fysioterapeutiske arbejde er fagligt funderet og foregår ordentlig – ”for vi ved hvad vi gør”. Hun har fingeren på pulsen, ved hvad der rører sig ude i praksis, og holder sig hele tiden opdateret med den nyeste viden.

Maiken arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.