Mød vores team

Siden 1992 har vi hjulpet mennesker i alle aldre, også børn, med akutte og kroniske skader samt alle former for handicaps.

Vores klinik tilbyder en hyggelig, tryg atmosfære med moderne faciliteter og professionel service af højeste kvalitet. Vi vægter fagligt og personligt engagement højt og giver os tid til den enkelte for at sikre en effektiv behandling.

 

Pia

Pia Koch

Pia er uddannet på Esbjerg Fysioterapeutskolen i 1993 og ejer i dag klinikken.

Hun har arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut siden 1995 og har stor erfaring med behandling af bl.a knæ, fødder, skulder og albue. Hun har videreuddannet sig inden for konceptet GLA:D træning, akupunktur, kinesio tapening og såler.

Pia har uddannet sig til palliativ fysioterapeut og er tilknyttet Det Palliative Team på SVS, hvor hun arbejder med terminalregistrerede kræftpatienter. Hun er i 2017 også tilknyttet Det Palliative Børneteam på OUH.

Pia arbejder primært på klinikken og i palliativ regi i hjemmebehandling.

 

 

Nina Ahler 
Ninna Ahler

Ninna blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2014 i Esbjerg. Hun har derudover gennemført kurser i skulderproblematikker og -diagnoser, problematikker efter kejsersnit, akupunktur samt kinesio tape og er i gang med en efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Ninna har tidligere arbejdet for Filsø Misbrugscenter, en fysioterapeutisk klinik i Aabenraa samt Træning og Rehabilitering i Varde Kommune.

Ninna arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling. 

 

2082 047 maiken

Maiken Hansen

Maiken blev færdigudannet fysioterapeut i 2007 i Esbjerg. Hun har efterfølgende taget kurser indenfor McKenzie-metoden, IMS-akupunktur samt kinesiotapening. Hun har stor erfaring med behandling af skulder- og nakkeproblematikker. Hun har taget en kandidat i folkesundhedsvidenskab.

Maiken arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 

Inger

Inger Jørrald

Hos Fysioterapeuterne Esbjerg arbejder Inger udelukkende med behandling af Erektil Dysfunktion.

Inger er uddannet fysioterapeut på Esbjerg Fysioterapeutskole i 1996 og har arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut siden 1999.

Inger har stor erfaring med behandling af nakke- ryg- og bækkenproblemer og har igennem årene videreuddannet sig løbende. Inger har bl.a. læst til osteopat og uddannet sig til palliativ fysioterapeut. Derudover er Inger certificeret behandler af erektil dysfunktion (impotens) ved speciallæge Peter Lyngdorf.

 

 

Charlotte

Charlotte Hansen

Charlotte blev færdiguddannet som fysioterapeut i Esbjerg i 2018. Hun har siden taget efteruddannelse inden for kinesio tapening, dry needling og NADA, og er begyndt på efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Derudover har Charlotte arbejdet 2 år i psykiatrien med fokus på at nedbringe tvang gennem anvendelse af fysioterapi.

Charlotte arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 

 
tlf. 27 83 81 61

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00 - 18.00
Tirsdag 7.00 - 16.00
Onsdag 7.00 - 18.00
Torsdag 7.00 - 18.00
Fredag 7.00 - 14.00

Weekend og helligdage 
lukket. Tider udenfor
åbningstid efter aftale.

VI STØTTER

Esbjerg Energy

certificeringslogo1 lille