Mød vores team

Siden 1992 har vi hjulpet mennesker i alle aldre, også børn, med akutte og kroniske skader samt alle former for handicaps.

Vores klinik tilbyder en hyggelig, tryg atmosfære med moderne faciliteter og professionel service af højeste kvalitet. Vi vægter fagligt og personligt engagement højt og giver os tid til den enkelte for at sikre en effektiv behandling.

 

Pia

Pia Koch

Pia er uddannet på Esbjerg Fysioterapeutskolen i 1993 og ejer i dag klinikken.

Hun har arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut siden 1995 og har stor erfaring med behandling af bl.a knæ, fødder, skulder og albue. Hun har videreuddannet sig inden for konceptet GLA:D træning, akupunktur, kinesio tapening og såler.

Pia har uddannet sig til palliativ fysioterapeut og er tilknyttet Det Palliative Team på SVS, hvor hun arbejder med terminalregistrerede kræftpatienter. Hun er i 2017 også tilknyttet Det Palliative Børneteam på OUH.

Pia arbejder primært på klinikken og i palliativ regi i hjemmebehandling.

 

 

Nina Ahler 
Ninna Ahler

Ninna er på barsel indtil medio 2023. Lars er vikar.

Ninna blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2014 i Esbjerg. Hun har derudover gennemført kurser i skulderproblematikker og -diagnoser, problematikker efter kejsersnit, akupunktur samt kinesio tape og er i gang med en efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Ninna har tidligere arbejdet for Filsø Misbrugscenter, en fysioterapeutisk klinik i Aabenraa samt Træning og Rehabilitering i Varde Kommune.

Ninna arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling. 

 

2082 047 maiken

Maiken Hansen

Maiken blev færdigudannet fysioterapeut i 2007 i Esbjerg. Hun har efterfølgende taget kurser indenfor McKenzie-metoden, IMS-akupunktur samt kinesiotapening. Hun har stor erfaring med behandling af skulder- og nakkeproblematikker. Hun har taget en kandidat i folkesundhedsvidenskab. Maiken behandler Erektil Dysfunktion ( impotens ) behandling af Erektil Dysfunktion.

Maiken arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 

 

Charlotte

Charlotte Hansen

Charlotte blev færdiguddannet som fysioterapeut i Esbjerg i 2018. Hun har siden taget efteruddannelse inden for kinesio tapening, dry needling og NADA, og er begyndt på efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Derudover har Charlotte arbejdet 2 år i psykiatrien med fokus på at nedbringe tvang gennem anvendelse af fysioterapi.

Charlotte arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 

 
tlf. 27 83 81 61

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00 - 18.00
Tirsdag 7.00 - 16.00
Onsdag 7.00 - 18.00
Torsdag 7.00 - 18.00
Fredag 7.00 - 14.00

Weekend og helligdage 
lukket. Tider udenfor
åbningstid efter aftale.

VI STØTTER

Esbjerg Energy

certificeringslogo1 lille