You are here:

Erektil dysfunktion

Rejsningsbesvær (erektil dysfunktion) kan ramme mænd i alle aldre og er meget udbredt. Heldigvis er der god hjælp at hente. Som de eneste i Esbjerg tilbyder vi behandling af rejsningsbesvær med Fokuseret Shockwave (chokbølger).

Behandlingen er smertefri, yderst effektiv og kan med fordel benyttes frem for medicin eller en operation.

Få potensen tilbage – effekt efter få uger

Behandling med Fokuseret Shockwave fungerer ved, at vi sender chokbølger ind i området omkring penis. Chokbølgerne stimulerer produktionen af nye blodkar og fjerner forkalkninger i blodårerne. Du får derved et forbedret blodomløb i og omkring penis, så du bedre kan få og opretholde en rejsning.

Behandlingen er videnskabeligt funderet. I en undersøgelse på Regionshospitalet Viborg fik 11 ud af 15 mænd potensen tilbage efter blot 5 behandlinger. Den samlede effekt opnås efter 10-12 uger, da det tager tid for kroppen at danne nye blodkar.

Fordele ved behandling med Shockwave

  • Smertefri behandling uden bivirkninger
  • Mærkbar effekt efter få uger
  • Videnskabeligt funderet med høj effektrate
  • Alternativ til medicin og ubehagelige operationer

Målgruppe

Fokuseret Shockwave er særdeles effektivt til behandling af rejsningsbesvær, der har en fysisk årsag (fx dårlig blodgennemstrømning i og omkring penis). Fokuseret Shockwave kan også være den rette løsning, hvis du oplever, at potensmedicin kke længere har en effekt.

Sådan foregår behandlingen

Et behandlingsforløb består som minimum af 5 behandlinger med 2-5 dages interval. Den enkelte behandling varer ca. 12-15 minutter og foregår altid i et lukket og aflåst rum på vores klinik. Behandlingen er smertefri, men du kan opleve en lettere stikkende fornemmelse i nogle områder. Vi benytter et lille håndholdt apparat og påfører chokbølgerne i langsomme bevægelser.

Hos Fysioterapeuterne Esbjerg er Maiken Hansen uddannet i behandlingen af ED. 

Pris

Første behandling koster 600 kr., de efterfølgende behandlinger koster 500 kr.

Det er ofte nok med 5-10 behandlinger for at få potensen tilbage. Derudover anbefaler vi en årlig behandling for at sikre en vedvarende effekt. 

Hør mere og book en tid

Bestil tid på tlf. 27 83 81 61. 100% diskretion er en selvføl