Mød vores team

Siden 1992 har vi hjulpet mennesker i alle aldre, også børn, med akutte og kroniske skader samt alle former for handicaps.

Vores klinik tilbyder en hyggelig, tryg atmosfære med moderne faciliteter og professionel service af højeste kvalitet. Vi vægter fagligt og personligt engagement højt og giver os tid til den enkelte for at sikre en effektiv behandling.

 

Pia Koch

Pia Koch

Pia er uddannet på Esbjerg Fysioterapeutskolen i 1993 og ejer i dag klinikken.

Hun har arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut siden 1995 og har stor erfaring med behandling af bl.a knæ, fødder, skulder og albue. Hun har videreuddannet sig inden for konceptet GLA:D træning, akupunktur, kinesio tapening og såler.

Pia har uddannet sig til palliativ fysioterapeut og er tilknyttet Det Palliative Team på SVS, hvor hun arbejder med terminalregistrerede kræftpatienter. Hun er i 2017 også tilknyttet Det Palliative Børneteam på OUH.

Pia arbejder primært på klinikken og i palliativ regi i hjemmebehandling.

 

Rasmus Olesen

Rasmus Olesen

Rasmus blev færdiguddannet som fysioterapeut i Esbjerg i 2014. Han er i gang med en efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Rasmus har også taget kurser inden for kinesio tapening og akupunktur.

Rasmus arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 

Nina Ahler 
Ninna Ahler

Ninna blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2014 i Esbjerg. Hun har derudover gennemført kurser i skulderproblematikker og -diagnoser, problematikker efter kejsersnit, akupunktur samt kinesio tape og er i gang med en efteruddannelse inden for Mulligan-konceptet. Ninna har tidligere arbejdet for Filsø Misbrugscenter, en fysioterapeutisk klinik i Aabenraa samt Træning og Rehabilitering i Varde Kommune.

Ninna arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 

Fysioterapeut Camilla Jørgensen

Camilla Jørgensen

Camilla blev færdiguddannet fysioterapeut i 2016 i Esbjerg. Hun har derudover taget kurser inden for manipulation af nakke og ryg, akupunktur, kinesiotapening og løbestilsanalyse. Hun har arbejdet hos en kiropraktor i Kolding. I 2018 vil Camilla starte en uddannelse til MediYoga-instruktør ved siden af arbejdet i klinikken.

Camilla arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling. 

Camilla er gravid. Hun er sygemeldt og vender først tilbage igen efter sin barsel august 2020. Maiken er barselsvikar.

 

2082 047 maiken

Maiken Hansen

Maiken har holdt en pause 2 år, hvor hun har taget en kandidat i folkesundhedsvidenskab og er nu tilbage som barselsvikar for Camilla.

Maiken blev færdigudannet fysioterapeut i 2007 i Esbjerg. Hun har efterfølgende taget kurser indenfor MCkenzie metoden, IMS akupunktur samt kinesiotapening.

Hun stor erfaring med behandling af skulder- og nakkeproblematikker.

Maiken arbejder både på klinikken og i hjemmebehandling.

 
tlf. 27 83 81 61

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00 - 18.00
Tirsdag 7.00 - 18.00
Onsdag 7.00 - 18.00
Torsdag 7.00 - 18.00
Fredag 7.00 - 14.00

Weekend og helligdage 
lukket. Tider udenfor
åbningstid efter aftale.

VI STØTTER

Esbjerg Energy

certificeringslogo1 lille

Vi benytter cookies for at gøre din oplevelse bedre.