Cirkeltræning

v. fysioterapeut Ninna Ahler

Cirkeltræning fokuserer både på styrke, stabilitet, kondition og balance. Holdtræningen foregår i stationer, hvor du udfører en øvelse i et antal minutter på hver station og derefter skifter til næste station. Valget af øvelser tilpasses deltagerne på holdet, og vi tager selvfølgelig hensyn til den enkelte deltagers fysiske formåen.

Indholdet af træningen er forskelligt fra gang til gang, og vi inddrager både TRX (træning i slynger), gulvøvelser samt bold- og elastikøvelser. Derudover vil der være konditionstræning på f.eks. kondicykel eller romaskine. Du kommer derfor ikke til at kede dig, men får en udfordrende og varieret træning.

Målgruppe

Cirkeltræning er ideelt for dig, der døjer med gener i bevægeapparatet og ønsker superviseret holdtræning med individuelt tilpassede øvelser.

Forudsætning for deltagelse

Cirkeltræning henvender sig til personer på alle niveauer. Det er dog en fordel, hvis du kan komme ned på gulvet/op fra gulvet uden hjælp.

Hvis du ikke allerede er patient her, anbefaler vi også at bestille en tid til en fysioterapeutisk undersøgelse, så fysioterapeuten har overblik over din fysiske formåen og kan målrette øvelserne efter dit niveau og dine ønsker.

Tidspunkt
Mandag kl. 9.30-10.30

Pris
Se prisen på holdtræning under Priser og tilskud.

 
tlf. 27 83 81 61 /
tlf. 75 13 84 03 

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00 - 18.00
Tirsdag 7.00 - 18.00
Onsdag 7.00 - 18.00
Torsdag 7.00 - 18.00
Fredag 7.00 - 14.00

Weekend og helligdage 
lukket. Tider udenfor
åbningstid efter aftale.

VI STØTTER

Partner